Kurser & Evenemang för 2019:

Här kommer snart årets kurser & evenemang hemma på min egen gård att presenteras.

Jag kommer dels att erbjuda en grundkurs i Permakultur och ett flertal Permablitz-aktiviteter där vi tillsammans genomför mindre projekt på gården. Jag bjuder på mat och dryck som tack för hjälpen!

Under 2019 kommer jag även att börja ta emot volontärer här hos mig. Välkommen att höra av dig om du är intresserad eller se min profil på HelpX för mer information. Jag har tänkt mig att du som hjälper till jobbar 4 timmar per dag, 5 dagar per vecka mot mat och husrum. Du får eget rum och tillgång till internet, men kom ihåg att det ännu inte finns något badrum = vi får åka ner till simhallen i stan några gånger per vecka fram till att bastun är byggd.

Huset till min lilla gård utanför Härnösand där det kommer att växa fram en permakulturgård med skogsträdgård, köksträdgård med mera.

Kurser via Studieförbundet Vuxenskolan i Härnösand

Under 2019 kommer jag att erbjuda två workshops / cirklar via Studieförbundet Vuxenskolan i Härnösand. Se mer information på länkarna nedan:

Permakultur – Hållbar odling – En kurs på temat permakulturodling, främst för dig som har en villaträdgård eller annan mindre trädgård där du vill odla på ett mer hållbart sätt där du sparar på resurser som vatten och planerar smart för att minimera arbetet.

Klimatångest / Active Hope – En bokcirkel på temat klimatångest där vi tillsammans läser boken Active Hope, gör övningar och diskuterar dessa frågor i grupp för att hitta vägar att bättre kunna hantera den oro vi känner inför framtiden och pågående klimatförändringar.