Dags att fylla på kalendariet för 2020!

Just nu håller jag på att se över kurser / evenemang för våren och sommaren 2020. Då jag håller på att bygga upp odlingarna här hemma på gården så kommer jag troligtvis att organisera några mindre aktiviteter med punktinsatser, precis som förra året. Håll utkik här på sidan så kommer det snart mer information. Välkommen att höra av dig om du vill hjälpa till. ?

Även i år kommer jag att hålla i en grundkurs i Permakultur hos Studieförbundet Vuxenskolan i Härnösand. Kursstart är den 4 mars och kursen hålls vid fem tillfällen på onsdagar kl 18.00-20.15. Mer information hittar du här. Kursen inställd pga återbud. Om världen återgår till det något mer normala om några månader räknar jag med att köra den i höst istället.

Jag är även öppen för att ta emot volontärer i liten skala och från sommaren finns det plats för att ställa upp vans / husbilar från och till. Bara att ni hör av er.